Четири години за силување

Под закана од пиштол и тепана со ремен е сторено силувањето на средношколката

Условна затворска казна за заповедникот од затворот за малолетници во Велес

Живко Андоновски по признание на вина доби условна казна затвор, една за три години оти го прикри силувањето на малолетен штитеник

Ново слетување со автомобил, од автопат крај Велес

Тешко повреден скопјанец кој заврши во ендек

Седум и пол години затвор за убиството во Пепелиште

Старецот е убиен за илјада денари. Казната е изречена во Основниот суд во Велес

Браќа пуштале во оптек фалц пари

Двајца браќа од Горно Јаболчиште поседувале 3.600 фалсификувани денари

Прочка, ден за простување

Празник на проштевањето и очистувањето од гревовите. На овој ден Небото бара прошка од Земјата затоа што и погрешило со громови, мразеви, поројни дождови. И луѓето еден од друг бараат прошка за грешките. И ТРМР бара прошка од Вас

Обвинети за убиството во Ореше добија 33 години затвор

Ѓоре доби 13 а браќата Ордан и Љупчо по 10 години затвор

Поднесена кривична за министерот Тодоров и директорите на Фондот за здравството

Ги поднесе Хелсиншкиот комитет, причина смртта на малата Тамара

Велешанец превезувал Сиријци мигранти

Мигрантите мамка за нелегална пелачба, за разбојништва, измами. На нивната мака некои наши сограѓани заработуваат

Избушени гумите на колата од екс претседателот на судот

Ноќеска две возила со издупени гуми во Велес

Сепак, не биле крадци на рози

Б.Ц и Т.А. не украле и не преподавале рози од јавните површини од Велес за што лани полицијата им поднесе кривични

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »