33 реакции за работата на велешките судии

Најчеста реакција се одлуките по постапката, иако Совет за утврдување на факти не е надлежен за нив

Автомобил излетал од пат, совозачот починал

Сообраќајката се случила близу Лозово, петокот попладне

Помалку сообраќајки, повеќе починати на патиштата во велешко

Анализа за 2016-та: најчеста причина за сообраќајките е не` држење на страна

За удрен волк на автопат, Македонија пат да плати надомест на сопственикот на автомобилот

Да ја плати штетата оти на критичното место немало поставена плетена жичана ограда.Настанот се случил после наплатна рампа Сопот

Мотоциклист излета од автопат, тешко повреден

Сообраќајка се случила близу наплатна рампа Сопот

25 години од заминувањето на ЈНА од Велес (фото)

Ексклузивна фото репортажа од овој настан. 25 март 1992 касарна Алексо Деневски Бауман, Велес

Во Македонија расте бројот на затвореници

Македонија ја мачи проблемот со прекумерен број на затвореници - 138,2 затвореника на 100 места. Податоци на Годишниот извештај на Советот на Европа за 2015-та

Моторџија тешко повреден откако удрил во ѕид

Сообраќајката се случила вторникот попладне во населба Тунел

Автомобил излета од пат, две лица минаа неповредени

Среќна околност автомобилот завршил во заштитната ограда,оти можел да слета во бензинската на Лук оил

18 месеци затвор за 10 украдени тегли ајвар

Адемовски повеќе пати осудуван за други кривични дела

Понеделник во 11,29 доаѓа пролетта

Метеоролозите најавуваат топла пролет, со чести промени на времето но не и со високи температури како минатите години

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »