Ослободителни пресуди за сите тројца обвинети во случајот убиството во Ореше

По промената на изјавата на заштитениот сведок, се промени и одлуката на судот. Ослободителна пресуда, откако претходно обвинетите добиваа казна затвор по 12 години

Еден избор, две спротивни гледања

Неделниот круг за локалните избори за власта се демократски и фер, според опозицијата се гласало под притисок, закани и уцени

Кои се новите советници во општина Велес?

12 за Подобра Македонија, 11 за Сојузот за иднината. За прв пат во Советот на општина Велес, нема Албанец

Градоначалници добија Чашка и Градско, во Лозово втор круг

Во сите три општини победа за листата на советници на коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ

ДИК: Во Велес втор круг за градоначалник

Предност за Коцевски, за Cоветот победа за коалицијата За подобра Македонија. Неизвевсна трка за градоначалник, вториот круг на 7-ми април

Не можел да гласа, оти веќе некој го сторил тоа наместо него

Случајот е од ИМ 2178, во поранешното ОУ Џинот. Во Велес до 17 часот висока излезност од 60 отсто

Кој ќе биде новиот градоначалник на Велес?

Кој се законските услови, Велес во првиот круг да добие градоначалник. Гласањето за листата за советници е во еден круг

Велес гласа и в сабота

Болните, изнемоштените, затворените, притворените првото на глас го искористија денес, сабота

Митинг За Подобра Македонија: в недела гласајте за дела

В Недела гласате за два концепта.Ние работиме во интерес на граѓаните наспроти тој на Црвенковски кој е негов личен рече Груевски

Максималната казна за дрогираниот полицаец е 15 отсто од платата

Јавноста изненадена од тоа што полицаец кој го чува јавниот ред и мир, поседува пиштол а се дрогира

Пронајден мртов велешанец, предозиран

Дрогата одзеде уште еден живот во градот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211

АНКЕТА »

На што ќе се греете зимава?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »