Затвор за крадци кои од врат на сограѓанки украле златни ланчиња

Двајцата браќа добија 38 месеци затвор

Од затворот Идризово не носат осудени како сведоци, предметите во Велешки суд стојат

Од затворот порачале не носат сведоци, туку само ако се обвинети

Се обидел да се самоубие заради прилепчанка

Момче од Чашка Н.Д. се обидело да си го одземе живото поради невозвратна љубов

Велес со двајца пратеници во новиот парламент

Илија Димовски oд ВМРО-ДПМНЕ и Панче Иванов од СДСМ, влегоа во новиот состав од 120 пратеници

Резултати од изборите во велешко

Победи на ВМРО-ДПМНЕ во Велес, Чашка, Лозово, Градско и во ИЕ 3

Какви се неправилности во изборениот процес регистрирани во СВР Велес

Едно лице уапсено за кривично дело, едно приведено за нарушување на јавен ред и мир. Фотографирано е гласачкото ливче, регистрирани случаи за поткуп на гласачи и агитирање околу избирачки места

62 отсто гласачи од велешко гласале до 17 часот

Во Градско 67, Лозово 69,8 и Чашка 59,8 Информациите се од ОИК

Инцидент во Подрачното одделение на Министерството за одбрана во Велес

Вработениот се жали дека е удрен од раководителот, тој пак вели вработениот го навредувал. Полицијата потврдува дека е регистриран инцидент

Улицата без осветлување, автомобилот ноќта искршен

Крадците ја користат темнината за да работат преку ноќ

В недела во општина Велес гласаат 46.394 граѓани

Колку гласачи за предвремените парламентари избори има во Градско, Чашка и Лозово

Левица - фабриката Колска пример за апсурдот

Најавија дека се залагаат за правата на работниците и подигнување на минималната плата, социјална правда. Колска се уништува а се најавува влез на странска компанија за поправка на шински возила

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211

АНКЕТА »

На што ќе се греете зимава?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »