Железничка несреќа во Лозово, едно лице полесно повредено

Полицаец сакал со автомобил да мине преку обезбеден железнички премин пред возот, ама бил удрен

Две години затвор за неготинец кој ги искрши гласачките кутии

Во судот во Велес падна казна затвор за кршење гласачка кутија

Полицијата осомничи лице за убиството на старецот

Зоран Д. бескуќник и зависник осомничен за убиството

Децата ги оставиле на улица, несовесните родители в затвор

Негрижата за родените деца, одведе 10 години в затвор тројца родители

Велешанец превезувал илегалци

Фатен на патот Штип - Радовиш со осумина илегалци, Сиријци и Авганистанци

Повторно сообраќајка пред Зегин

Повредени нема, пак настрада канделабарот

Сепак е убиство!

Со камен во глава убиен 90 годишен Јован Цилаков

Велешанец одгледувал дома 22 стебла марихуана

Ја одгледувал во домот во Отовица, за што заработи кривична пријава

Убиство во Велес?

Пронајдено машко тело во дворот на Гимназија. Иденитфикуван е како Јован Цилаков

Условна за управителка на фирма, за починат работник

Парично е казнета и фирмата за смртен случај на вработен на работно место

Колку осуденици на доживотна робија има во Македонија?

Ова е најстрогата казна затвор во земјава. Има 32 осуденици

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »