Наместо за Гевгелија двајца патници од воз завршија во болница

Го згрешиле возот па се решиле со скок да се симнуваат

Ѓурчиновска директор на средношколскиот дом

За в.д. директор во ОУ во Иванковци именувана Евица Ѓоргиева

Затвор за медицинска сестра која препродаваше метадон на зависници

Пресудата е правосилна и потврдена од Апелација. Осудената цело време молчела

Офицерски е сопственост на Велес!!!

Владата го отстапи просторот на користење на градот. Тука ќе биде резиденцијална Градска куќа за прием на гости на локалната како и венчалната сала

Матурант од Горно Јаболчиште настрада од струен удар

Тинејџер од Горно Јаболчиште загина додека се бањал

Велешанка измамила сограѓанка како бајачка

Гатачката гледала само на злато

Една година затвор затоа што ограбувал месарници во Велес

Кавадарчанец дошол во Велес и ги ограбил месарниците на Жито Вардар и Агрија, за што една година ќе лежи во затвор

Двајца жители на Градско краделе делови од тенк

Тенкот бил на Криволак и служел за мета за гаѓање

Какво лето не очекува? Врело и сушно

Временската прогноза е дека ќе имаме пожешко лето од ланското, кое беше врело. Башка годинава и сушно

Ја нападнал сопругата а потоа и полицијата

Сопругата ја тепал а на полицајците им се заканувал со секира и ги мавал со керамиди

Летото утрово стигна, а жегата веќе не изгоре

Најтоплото годишно време дојде во 7,04 часот, петок 21 јуни

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211

АНКЕТА »

На што ќе се греете зимава?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »