Опожарено училиштето во Отовица

Со брза интервенција на пожарникарите спасен е новиот објект. Учениците од понеделник на настава во старата зграда

Со легнати полицајци ќе се решаваат сообраќајките на пешачки

И кај општинските власти се запали црвеното ламбиче по серијата на сообраќајки, каде граѓаните страдаа на пешачки премин

Десет години за убиство на мајка си

Столе Донев (20 год) од Неготино со раце ја задавил мајка си. Причина нарушените семејни односи

Судски случај запалена амбуланта во Ореше, ни по седум месеци никако да започне

Се некој фали, обвинет, сведок, адвокат...

Двајца малолетни браќа од Струмица заедно со велешанец извршиле повеќе разбојништва во градот

Полицијата ги товари дека во три наврати со закани од нож, од продавачките украле 30 илјади денари. Ноќесна ново разбојништво од продавница ан Јурија одземени со закана од нож 14 илајди денари

Хајка ама против дивите ловџии

Ловџии со пушки а без дозволи и за оружјето и за лов и за потекло на месото од дива свиња

Нова сообраќајка, пешак удрен на пешачки. До кога?

Овој пат се случила на пешачкиот кај Стар мост. Пешакот со тешки повреди во Болница.Ова е уште една во низата сообраќајка, каде претежно повозрасни лица страдаат на пешачки премини

Разбојништво над орешанец кај Превалец

Претепан и одземени му се сто илјади денари

Почина планинар кој падна кај изворите на Бабуна

Атанас Лијасовски (24 год)паднал додека ги искачувал водпадите на Бабуна. Починал пред неговата девојка, која била дел од екипата која заминала на Чеплес

Ограбена сендвичара, со закана од нож

Одземени се десет илјади денари

За време на Питијадата и полицајците немаа работа

Сообраќајците пак иако имаа сериозна обврска, успеаја да го регулираат времено воспоставениот сообраќај во Велес

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »