Велешанец одгледувал дома 22 стебла марихуана

Ја одгледувал во домот во Отовица, за што заработи кривична пријава

Убиство во Велес?

Пронајдено машко тело во дворот на Гимназија. Иденитфикуван е како Јован Цилаков

Условна за управителка на фирма, за починат работник

Парично е казнета и фирмата за смртен случај на вработен на работно место

Колку осуденици на доживотна робија има во Македонија?

Ова е најстрогата казна затвор во земјава. Има 32 осуденици

Во Велес лизганица среде лето

Се излеа моторно масло, настрадаа мотористите

Започна да дежураа против пожарниот воз

Ја покрива територијата на пругите до Кочани, Гевгелија и Кременица –Битола

Велешаните Пренџов и Андоновски, заменици министри

Пренџов за заменик министер за локална самоуправа, Андовски останува заменик министер за здравство

Железничка несреќа кај Кукуречани, на пругата Градско Неготино

Повредени нема, причинета материјална штета

Обвинетите присутни, сведоците отсутни за случајот на запалената амбуланта во село Ореше

Сведокот Арсовски, познат како Бреза приведен во Скопје за да биде донесен во Велес, ама оти немало превоз, задржан четири часа во полициска станица, не беше донесен па судењето одложено

Двајца моторџии повредени возејќи кон Солунска глава

Повредените со хеликоптер пренесени на лекување во Скопје

Кајакарите од регатата пронајдоа леш во Вардар кај Градско

Обдукцијата ќе покаже кој е починатиот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194

АНКЕТА »

2017-та е зад нас. Како ќе ја помните?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »