Силјановска го прозва Пендаровски дека го потпишал Закон за измени на Кривичниот закон, кој бил срам за нашата демократија

Седиме на масата на НАТО, а Македонија е со највисока инфлација во Европа, со најголема бројка на невработени кажа Христијан Мицковски

Дали гласањето е право на избор или обврска

Дали е до нив, или до тебе е?

Пендаровски од минингот во Велес ја праша опозицијата како ќе ја внесе Македонија во ЕУ

Пендаровски најави ветинг на дел од судиите и обвинителите, кои со нивната работа овозможиле криминалците да бидат на слобода

Со висок професионализам, обученост и мотивираност на припадниците на Командата за обука и доктрина, се одбележа 15 април (фото)

Командата за обука и доктрини (КОД), како носител на традициите на пристигнувањето на првите регрути на отслужување на воениот рок и пополнување на армиските единици, го одбележа овој ден со воена свеченост

Добиена е согласност од ЕУ како финансиер, за промена на планот за пешачка зона во центарот, градежните работи продолжуваат со уредување на тротоарите

Градоначалникот Колев им се извини на граѓаните кои се повредиле од разрушените тротоари, за кои немало предвидено средства со проеткот поради што настана и застојот во изградбата

Велешката полиција ја едуцираше возрасната категорија граѓани за заштита од измами на социјалните мрежи и кражба на податоци од платежни картички

Целна група биле повозрасните лица кои се полесна мета на измами и се недоволно упатени во функционирањето на социјални мрежи и начините на плаќање

24 април и 8 мај се неработни денови, за сите вработени

Потребно е секој граѓанин да може непречено да го оствари своето право на глас, во избирачката единица во која што е регистриран. Овие два неработни дена нема да се одработуваат, тоа газдите на приватните фирми нема да може да го бараат од вработените

10 причини зошто твојот глас е важен и зошто „Не е до нив, до тебе е“

Cекој глас е вреден, секој глас прави промена и учествува во крајната одлука. Иднината е во рацете на сите нас и заедно носиме одлуки за подобро утре

Полицијата на автопатот Велес – Неготино ги едуцираше возачите за одговорно управување на моторно возило

На возачите им се укажувало на обврската за безбедно управување со возило, задолжително носење на сигурносен појас, за ризикот од користење на мобилен телефон за време на управување со возило

Мечка го нападнала сточарот, додека го напасувал стадото крави

Сточарот заедно со неговите кучиња водел водел борба за живот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341

АНКЕТА »

Дали се согласувате улицата 8 Септември да биде пешачка зона oд Сармаале до Коњаникот?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »