Ајде пак, уште еден мовембар

Младите велешани, со носење мустаќи, повторно ја подигаат свеста во борбата со машките болести

Собрани 86 крвни единици на акцијата на Носачи на крстот

На овој начин беше одбележан шестиот роденден за мото клубот ,,Носачи на крстот,,

Шарпланинец од Прилеп, европски првак

Дико на натпревар во Чешка го добил признанието за најубав шарпланинец во Европа,

Две бебиња родени во велешката болница, со награда од по 5 илјади денари

Ова е подарок за Надица и Емрија, од Комерцијална, за 31 октомври светскиот ден на штедење

Нова ,,окупација,, на Велес неколку дена пред ослободувањето (фото)

Последни подготовки за снимањето на филмот на Шербеџија

Велешани во редица за проверка на стажот во ПИОМ

Проектот „ДЕН ЗА ВАС“ претставен и пред велешани. Повеќе од двеста лица за три часа, од 11 до 14ч. побараа увид

Стар мост затворен за сообраќај од среда до понеделник

Причина, снимањето на филмот ,,Ослободувањето на Скопје,,. Како ќе се одвива сообраќајот, во продолжение...

Дел од афоризмите во книгата ,,Кочење во тројка,,

Афоризми на Димитар Вилазорски, Васил Толевски и Миле Ѓорѓијоски. Нема кој да ја чува земјата. Никој не сака да биде плашило

Потопени бродови кои се поинтересни од Титаник

Бродови кои ги снашла иста судбина како Титаник

И свештеник во борба за здрава животна околина

Отец Душко застана цврсто во одбрана на животната средина на Битола, на трибина која се одржа во Велес

Промовирана книгата „Национализмот во(н) контекст,, за соработката на Албанците и Македонците

Промовирана на 24 октомври, денот во 1942-та кога 11 Албанци се масакрирани во велешко Долно Јаболчиште, затоа што не ги предале партизаните Македонци

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »