Велешанец заигра во словенечки игран филм

Душан Пауновски, аматер во глумата, играше во филмот``Шишка делукс,,

70 години слободен Велес, 9 ноември 1944 -2014

Почит за сите што ги положија и вградија животите за денешен Велес

Песната има лица со име и презиме

Пет децении велешкиот новинар Никифор Смилевски го истражува постанокот на народните песни. Секоја има своја историја, лица кои постоеле и кои биле опеани

Врачени признанијата 9-ти Ноември (фото)

Одбележана 70 годишнината од ослободувањето на Велес

Кружен тек и парк во Офицерски за Денот на општината

Во пресрет на Денот на Општината 9-ти предадени во употреба два инфраструктури објекти.

Армијата привлечна за завршените студенти

Новата 24-та генерација доброволци на АРМ во касарната во Велес даде свечена заклетва

Полицаец заспал на работа во Велес

Четворица велешки полицајци пред дисциплинска

Се обновува црквата Св. Спас (фото)

Работите треба да завршат до крајот на месецов, по што ќе следи реосветување

Бегалците од Блискиот Исток, се помасовно на минување низ Велес

Железничката пруга им е правецот како да стасат до Србија

Парна локомотива допатува на железничка во Велес (фото)

Таа се користеше за снимањето на ,,Ослободувањето на Скопје,,

Ајде пак, уште еден мовембар

Младите велешани, со носење мустаќи, повторно ја подигаат свеста во борбата со машките болести

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »