Нов пожар пламна на патот кон Ораовец (фото)

Гори ниско стеблеста дабова и букова шума

Приведен велешанец, кој агресивно се однесувал кон полицијата

К.И.(29) ќе добие соодветен поденсок

Триста лица десет часа се бореа со огнената стихија кај езеро Младост

Од есен пошумување на површините на езеро Младост

Во велешко за едно попладне изгореа 400 хектари површина, од нив 200 хектари црнаборова шума

Пожарот локализиран, штетата огромна. Изгоре свињарска фарма и една викендичка. Пожар попладнево и на другиот крај од велешко, гореше шума во близина на село Ораовец

Голем пожар близу Велес (фото)

Гори борова шума и сува трева

Здруженијата за заштита на животните бараат да се откаже мерката за масовен отстрел на дивата свиња

Го осудуваме субвенционирањето на, масовниот отстрел на дивите свињи по планините стои во писмената реакција на здруженијата

Ќе се заштити ли државата со масовниот отстрел на дивата свиња, прашуваат екологистите

И еден заболен примерок, крлеж или инфициран секрет доволен да ја пренесе африканската свињска чума -смета екологистот Смилев

За две години во Општина Чашка инвестирани 4 милиони евра

Локалната власт го одбележа денот на Општината 21 август

Во село Теово се гради дневен центар за стари лица

Заеднички го градат Општина Чашка и Здружението на пензионери Велес

Советот донесе одлука, забрането е закачување плакати по дрвјата

Некролозите ќе се отстрануваат, казни нема да има

Одбележан 18 август, денот на армијата

Беа наградени и унапредени војници, војни лица и вработени во АРСМ

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »