Се лизна земјиште, оштети куќа на улица Коле Цветков

Неделата напладне за малку е избегната трагедија близу Црна Џамија

Граѓаните прашуваат, надлежните на сите им одговoриле

Лани граѓаните доставиле 85 прашања за информации од јавен карактер и на сите добиле одговор

Најголемата Железничка несреќа во Македонија е со 15 починати кај Рајко , во зимото 1946-та

Се случила пред 72 години, ноќта на 29-ти јануари 1946-та година во 23.20 часот

Чоков со донација за децата со посебни потреби

Димитар кој годинава го фати крстот на Водици, заедно со другарите купи средства за вежбање

Коцевски одговори на шпекулациите - не се повлекувам од функцијата

Нека бидат безгрижни сите што ме поддржуваат со чест и одговорност продолжувам да работам - порача Коцевски

Првите 100-те дена од работата на градоначалникот Коцевски

Воведување ред во работата и живеењето во градот, како и исплата на долгови. Коцевски најави два значајни проекти кои се започнати - колекторски систем и пречистелна станица и уредување крајбрежјето на езерото Младост

Лани во велешко ,,беби бум,, родени 724 бебиња, ,,дојде животот,,

40 отсто повеќе бебиња лани, отколку година дена претходно. Женска година, далеку повеќе родени девојчиња отколку машки. Во Општина Чашка се намалува бројот на новороденчиња

Тезгите ги скараа Којничани

Со петиција се бараше истите да се отстранат а потоа со контра петиција се бара да се вратат

Заблудата ги донесе до безумие

Владиката Агатангел, Митрополит на Повардарска Епархија- ОА, за протестот на грчките свештеници. До Евзони ли се простира нивната љубов и трпение?

Мирчевски го фати крстот во Извор и помагаше на повредените во новогодишната сообраќајка

Пример за човечност и хуманост, која се помалку ја има кај младите

Прв пат и девојка скокна на Водици во Велес

Марија Давчевска, (21 год) ги сруши предрасудите

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »