Младите велешки волонтери од Црвен крст, пример за хуманост

Пехарот за хумани вредности за младите волонтери на Црвен крст од Велес. Со примерите за никола и Рамадан го добија републичкиот пехар

Наполеон се вдоми во САД

Тој по десетдневно патување стигна во Пенсилванија, сега има друтшво од далматинец и пит бул

Гемиџиите стигнаа во Гевгелија (фото)

Заврши 15-тата Вардарска регата, по сонце, дожд, облаци, жега со спектакуларни падови и возење со дупнат чамец четири дена

Томо Вук, човекот кој го осветли Велес

Зошто Вук на надгрoбата плоча поставена во Загорје запишал ``Овде почива човекот кој прв го осветли градот Велес во Македонија,,

Маја заминува за САД

Бескрајно сум им благодарна на сите, што се јавија, што донираа и на различни начини помогнаа, иако мојата борба продолжува вели Маја, која петок заминува за САД на лекување

Вечерва, 23 јуни Супер месечина на небото

Се случува еднаш во годината, кога е најблиску до Земјата па Месечината се гледа поголема.

Сентинелците, човеков род досега неконтактиран

Непокорни и бестрашни: Народ сокриен во шумите на недостапен остров, близу Индокина, нема никаков допир со надворешниот свет

Cе дели вода за пиење ама не се користи оти е топла

Mалкумина велешани посегнаа да добијат вода на двата пункта

15 години на Друштвото на родители за грижа за здраво поколение

Ако ние не успеавме, очекувам дека ќе се најде нов храбар млад човек кој ќе ја исчисти земјата во градот од тешките метали и ќе ја дислоцира големата депонија со згура порачa првата претседателка на друштвото Соња Гаврилова

Наполеон замина за САД

Приказна за повреденото улично куче кое го спаси младата велешанка Магдалена Ѓоргиева а се вдоми во Америка

Ракометарката Драгана Пецевска стана велешка снаа

Таа во неделата стапи во брак со фудбалерот Бобан Ристов

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231

АНКЕТА »

Колку сте задоволни од настапот на македонските репрезентативци на ЕП во одбојка?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »