Матурска без зурли и тапани не бива (фото)

Честитки за сите матуранти, за нивниот влез во полнолетството

Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Основен суд Велес и Правен факултет Скопје

На средбата биле разгледани можностите за стекнување на практични знаења на студентите на правни науки преку реализација на практична настава во судот

25 години на Kомандата за обука

Низ нејзините редови минаа бројни регрути офицери и подофицери на АРМ

По 11-ти пат да се трча здраво е

Се играа и подзаборавени детски игри. Годинава имаше гости од Неготино и Кавадарци

Подновен е извидничкиот центар во Голозинци

Изградена е летна училница и уреден простор за кампување

Еве го и таблото на генерацијата матуранти 1957

Завршиле 82 ученика, денес се живи 35 и 2 професори. Изработено е од фото студио ,,Манушев,,

Шест децении од матурата во Младински дом, шест децении незаборав

Присетување на најубавиот период од животот, на генерацијата матуранти 1957-ма од Гимназијата Кочо Рацин, прва која од прво одделение, во слободна Македонија учела на мајчин македонски јазик

Костовски – и натаму се чувствувам почесен граѓанин на Велес

Одземањето на титулата има политички корени, се огласи Трифун

Советниците прашуваат, ги чекаме одговорете

Колев праша што сработиле градежните инспектори, Саздов зошто Велес се гуши во ПМ 10 честички, Тевчева како знамето на ,,Ќосето,, се најде на Градскиот саат

Костовски повеќе не е почесен граѓанин на Велес

Советниците со мнозинство гласови му ја одземаа титулата поради изјава која ги налути Егејците, а е добиена поради посебен придонес за културата и заштитата на националното наследство на Велес и Република Македонија

И луѓето и кучињата скитници, уништија дел од пролетниот цветен насад

ЈКП Дервен започнаа со ново засадување на нов расад, ама до кога со ваквите лоши навики

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201

АНКЕТА »

Дали ФК Борец 1919 ќе го мине баражот и ќе влезе во Прва лига?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »