Доктор Владо Хаџи Наумов, добитник на годишното признание за волонтерство на Црвен крст

Хаџи Наумов кој 40 години е во велешкиот Црвен крст ги повика младите да се вклучат во волонтереството

Капи и шалови од велешките пензионерки за лицата со попреченост

Здружението на лица со церебрална парализа - Велес го одбележа Меѓународниот ден на лицата со попреченост

Дружење на волонтерките пензионерки со лицата со инвалидност

Се одбележа 3-ти декември Меѓународниот ден на лицата со инвалидност

Костадин Симов Атлета на Македонија и успешен стоматолог (фото)

Петнаесет години дипломираниот стоматолог Симов се бави со бодибилдинг

Лиле со синовите Владе и Ристе замина за Негорци на бања, со помош на Жито Маркети

Жито Маркети,се вклучија со помош за семејството Димитриевски, чии два сина се лица со посебни потреби

Општината нуди 47 услуги, некои од граѓаните чекаат за документот и подолго време

И додека на хартија се е обезбедено за максимална транспарентност, граѓаните се судруваат со проблеми

Во Велес отворен првиот од десетте центри за жртви на семејно насилство

Во него ќе можат да се сместат 5-6 жени жртви на семејно насилство, не само од Велес туку од други градови

Земјотрес во Драч - Албанија, се тресеше и Велес

Земјотресот во близина на Драч имал интензитет од 6,4 степени, додека во Велес 3 до 4 степени

Се поставуваат безбедносни столпчиња пред пешачките премини

Целта е безбедност на пешаците, намалување на бројот на сообраќајни незгоди и несакани последици

Втора смена во градинките во Велес нема, оти нема интерес

Затоа секоја прва работна сабота имало дежурен објект, и покрај малиот интерес

Заев од граѓанската трибина во Велес - Водиме прогресивна политика, која ќе донесе благосостојба на нашиот народ

Заев потенцира дека се што направил е за економски просперитет на граѓаните

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »