Новогодишни подароци за ранливите категории

Новата година доаѓа за сите а радоста е за секое дете

За 15 години општината Велес само 17 жители повеќе

Каква е состојбата со природниoт прираст во општинaта, но и соседните за 15 години наназад

Драган Даутовски со звучни работилници за децата со посебни потреби

Сакам да им го доближам звукот на тие кои им е најпотребен, на лица кои најретко се на концерти и во допир со звукот во живо

Наградени најдобрите во 2015

Избрани полицаец, пожарникар, комуналец, земјоделец, хуманист и занаетчија

Офицерски дом, каква намена ќе добие?

Ќе има повеќе намени, пред се за младите и објект пристапен за секого

Некогашното училиште ,,Џинот,, во Центар за лица со посебни потреби

Локалната власт пламнира тука, на едно место да ги собере сите здруженија кои работат со лица со попреченост

Селото од храмови изгубено во џунглата во Мјанмар

Шве Индеин Пагода комплекс со невообичаени градби и уште почудни покриви

Мовембар парите му ги даде на Зоран

30 илјади денари од велешани мустаклии, за поштарот

Хуманитарно трчање за поштарот Зоран Димов (фото)

Дојдоа стотина велешани, трчаа половината а собрани беа 28.200 денари. Зоран беше атлетичар и спортист на Велес за 2012 година

Честитки за католички Божик

На сите посетители на ТРМР од католичка вероисповед Честит Божик

70 години на Црвен крст

Работата на волонтерите, активистите во Црвениот крст покажува дека има уште луѓе кои не го изгубиле чувството на човекољубие. Јубилејни признанија току за нив

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »