Ни по две години не се знае виновникот за смртта на родилката Мајсторова

И овој 22 јули, како и тој од пред две години нема одговор на бројните прашања кои семејството ги поставува, за причините за смртта на Лила Мајсторова

Верниците од муслиманската вероисповед го слават Рамазан

За верниците од муслиманската вероисповед започна Рамазан, месец на пост, молитви, милост и простување.

Велешанецот Ѓоргиев на врвот Арарат

Фото репортажа од освојувањето на Арарат, каде според Библијата дедо Ное стигнал со бродот

Оџата од велешката Џамија побегна во Германија !?

Без објаснување Несим си заминал, добро упатените тврдат со љубовницата

По три дена пронајден исчезнатиот велешанец

Н.Т. бил пронајден случајно во близина на манастирот Св. Богородица кај Согле, далеку од местото на потрагата

Триестина верници се крстија во Бабуна

По петти пат Повардарската епархија организираше групна бесплатна крштевка

20 години од еден од најужасните злосторства во БиХ

Во предградие на Вишеград, пред 20 години во куќа живи се запалени 70 лица, претежно деца и жени. Сторителот за ова зло дело ја доби првата доживотна казна на Хашкиот трибунал

Петров ќе ја потпише одлуката хотелот во Врановци да се подари на Чашка

Градоначалникто објаснува дека не е над волјата на советниците

Рекордна потрошувачка и на вода и на струја, на 39 во сенка

Високите температури ги празнат џебовите на велешани. Највисоката температура во градот летово е измерена во вторникот кога изнесувала 39 степени

Мотелот во Горно Врановци подарен на општина Чашка

Советниците на владеачката ВМРО-ДПМНЕ одлучија овој објект да го подарат на локалната власт на општина Чашка

Гемиџиите допловија до целта

Модернтеи Гемиџии стигнаа на целта по напорното патување. На целта во Гевгелија повторно воздудливости, заглави сплавот на градоначалникот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212

АНКЕТА »

На што ќе се греете зимава?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »