Таан и мед, заедно како лек

Таанот и медот во комбинација го зајакнуваат имунитетот, ја намалуваат желбата за слатки, лекуваат стомачни проблеми и се исклучително благотворни во случаите со гастритис, колитис и чир

Книга за 50 години работа на Боре Левков и изложба на цртежи од Љупчо Данов (фото)

Преку фотографии и цртежи низ минатото на Велес. На настанот одамна немало толку гости, салонот беше преполн

Слика на Моне продадена на аукција за 81,4 милиони долари

Нацртана е 1890/91 а проценета беше на 45 милиони долари

За слепите да имаат еднаков пристап до информациите

Квизот имаше промотивен карактер, за да и прикаже на јавноста што значи адекватен прием на информации

Епската реплика, конечно доби и илустрација

,,Пази Мирко куршум, Фала Славко ми го спаси животот,, е речница која се раскажуваше но никогаш не била нацртана, се до неодамна. Беше претставена ов Велес

Освоивме награди, во држави кои не ни ја признаваат црквата

Веселинка Маџарова диригентка на младинско -црковниот хор ,,Св. Кирил и Методиј,,

Тројца пожарникари заминаа во пензија

Луѓето кои спасиле многу животи и добра, Илчев, Таневски и Арсов отсега ќе мируваат

Автомобилот фиат линеа во рацете на Наталија Димовска

Не секогаш, не секаде, ама постои среќа, само треба да се поттикне - вели Наталија

Кога се работи со труд и љубов нештата ќе дојдат

Катерина Чукниева моден дизајнер од Велес, од идеја до креација

Никој не се грижи Панко да се врати во Македонија

И по пет години ништо не е преземено да се докаже дека Брашнаров почива на Мирогој – Загреб

Каде заминаа општинските награди 9-ти ноември

За оваа 2016-та година поделени 15 признанија, листата следи. Кој ја доби наградата за нај студент...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »