Велешанец наместо да полета од Скопје, слетал во затвор

М.З. (31 год) се барал за отслужување затворска казна

Претседателот Пендаровски во Велес, на средби ,,лице во лице,, со граѓаните

Симболично, со засадување на 30 садници јапонски кедар, брзорастечко зимзелено дрво започна пошумувањето на околината на езеро Младост

Есента стигна претпладнево во 9,50 ч

Временска прогноза за есенва, 2019 година

Нови 3Д пешачки премини, за безбеден сообраќај

Целта е зголемување на видливоста на пешаците и побезбедно одвивање на сообраќајот на улиците

Автобуси и комбиња кои превезуваат патници, биле неисправни

Сообраќајна контрола за техничка исправност на возила кои вршат превоз на патници

Ученик скокнал од прозор и тешко се повредил

Четиринаесетгодишникот е пренесен на Клинички во Скопје поради тежината на скршеницата на потколеницата

Ромите во Велес живеат во лоши услови за домување

Повеќето куќи немаат вода и струја и се руинирани и стари

Градот да биде добар за нашите деца, усвоен планот за сообраќајни решенија во Велес

53% од жителите на Велес користат автомобил, 29% пешачат, 7 отсто користат јавен превоз и само еден отсто велосипед

Дваесет и еден моторист казнет поради неправилности

Цело лето мина велешката сообраќајна полиција не презеде ништо за големата бучава која ја предизвикуваат дел од мотористите.Во Скопје се одземаат мотори поради тоа

22 - ри септември ден без автомобили во Велес

Да ги менуваме лошите навики на градско -урбано живеење, Велес да стане Европски град - порача градоначалникот Коцевски

Локалната власт вината за затворениот паркинг кај Ликовниот ја префли на изведувачот ,,Изгрев,,

Велес има недостиг на паркинг простор, а наспроти најавата од 4-5 дена затворање на паркинг простор, три седмици тој е надвор од функција заради асфалтирање

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »