Петре Николов машиновозач кој возеше парна локомотива

На велешката станица се уште постојат предмети користени за парната локомотива, стари век и половина

Се собираат доброволни прилози за домот на Никола

Здружението Гласот на животните,му помага на сиракот, чиј дом изгоре во пожар

Матурско запросување во Велес

Сердал Мамудов ја побара и доби за сопруга Перихан Абединова

Планинарски марш под мотото „Качи се на врв, земи здив за живот“

СПД Зелен рај ја подига свеста за заболените од ретка пулмонална (белодробна) хипертензија

Осветена црквата Св.Козма и Дамјан (фото)

Се наоѓа во кругот на велешката болница

Попис и нов избирачки список

Ова е барање на граѓанските здруженија

Во Велес за два викенди во мај, рекордни 30 венчавки

Поради навалицита немало доволно сниматели за да се сними најзачајниот ден во животот на младенцитe

Велешките извидници трети на Купот на пријателство во Ниш

Се натпреваруваа со 250 извидници од Хрватска, Србија, БиХ, Црна Гора

За Јавните куќи во Велес пред војната

Постоеле четири, со девојки проституки кои не биле од градот

Гласот на животните доби донација од Германија (фото)

Донацијата е состои од храна, лекарства и куќарки за кучиња, вредна околу три илјади евра

Во Велес одбележан Светскиот ден на Црвениот крст (фото)

Годинава мотото на одбележувањето е ,,Насекаде за секого,,

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212

АНКЕТА »

На што ќе се греете зимава?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »