Ставот на Чилиманов за Рацин ги запали емоциите

Ориѓански – Рацин е важен за нас како мостот во Стамбол за истокот и западот

Општина и Ветеринарната да платат парична казна за дете кое е каснато од куче

Судот од Велес пресуди во корист на 12 годишно дете, оти тужените не ја исполниле законската обврска за заловување на кучињата скитници во градот

101 роза за Валентиново

Во цвеќарница ,,Боем,, изработен по нарачка, единствен букет подарок за денешниот празник на вљубените

Кучињата скитници во Велес се побројни и по агресивни

Во инфективното одделение на Болница континуирано доаѓаат каснати пациени од кучиња скитници

Направи добро дело

Велешките извидници доделуваат пакети со храна и училиштен прибор за ранливите категории семејства, во Велес, Лозово и Чашка

Живот на замрзнатото езеро

Птиците на велешко езеро се прехрануваат

Награда за гостите на ресторан Астибо во Дортмунд

Двајца гости добија одмор во Охрид

Две години од смртта на Тамара, одговорност нема

Има ли виновници??

Домот ,,Бреза,, тажна слика на негрижата (фото)

Ќе се најде ли некој стопан да го обнови?

И ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ преку јавен повик бараат кандидати за градоначалници

И едните и другите не бараат кандидати да бидат нивни членови

СДСМ - Чадиев сработи третина од најавеното

Опозицијата вели - градоначалникот на Велес не се грижи за реалните потреби на велешани

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »