Ѓошевски го доби автомобилот, награда од Моzzart обложувалниците

Тој погоди најголема квота и за 20 денари доби и 1,5 милиони денари

Навалица за добивање на возачка дозвола, 111 велешани за еден месец извадиле лекарско уверение

Најголемиот дел од новите кандидати за возачка дозвола биле матуранти

Хотелот Монтенегро, како државен карантин почнува да се празни

Таму има уште 43 лица повратници до странство, македонски државјани

Скопјани доаѓаат во Велес на тестирање за Ковид-19, оти таму нема термин во „мој термин“

Велешани пак одат во Скопје на приватни клиники за тестирање од корона вирусот

Четири лица кои не почитувале изолација, сместени се во државен карантин во хотел Монтенегро Ривиера

Во Хотелот има 52 лица, македонски државјани повратници од странство кои се во државен карантин

Ноќеска во 23,45 ч. стасува летото, денес е најдолгиот ден во годината

Според долгорочните прогнози на големите светски метео -центри, ова лето на Балканот ќе биде топло и сушно

Нова група 34 повратници од странство го напуштија хотел Монтенегро

Во хотелот останаа уште петмина повратници

Животна драма за спас на седумгодишно дете, вчера на пладне, кое веќе било починато

Детето имало здравствени проблеми кои утрото му се засилиле

Планинарски марш до Лопушник во чест на Рацин

Бројни планинари и почитувачи на делото на Рацин се искачија до врвот на Лопушник да ја одбележат 77-та година од смртта на поетот и револуционер

Странските туристи треба низ Македонија да минат за пет часа

Влезот и излезот треба да бидат од различни гранични премини а отворени се пет

Дејвид од Шкотска дојде да живее во Велес и работи во Брако

Однесувањето на луѓето од Шкотска и тука е многу слично, дружељубиви се, пријателски се настроени, помагаат, се што можат ќе сторат за вас - вели Дејвид

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »