Низ Градски парк се трчаше полумаратон (фото)

250 учесника, меѓу нив и министерот за финансии Драган Тевдовски. Највозрасен учесник беше Санде Стојановски ( 71 год) од Лозово

Држави кои тврдат дека се независни ама малкумина им веруваат

Кој во светот ја дели судбината на Каталонија? Абхазија, Тајван, Јужна Осетија, Нагорно Карабах, Западна Сахара, Сомалиленд, Приднестровја ...

60 години откако Лајка замина во вселената

Лајка било куче скитник, собрано од улиците на Москва, со име Кудравка

И официјално, Бешовски градоначалник на Градско, Стојановски на Чашка

Државната изборна комисија ги потврди победите на двајцата кандидати на СДСМ во соседните општини

Со коњи пренесувано кафе за Албанија

Одземени се вкупно 540 килограми сурово кафе, спакувани во девет вреќи и натоварени на три коњи

Советот за факти утврдил дека кај судиите од Велешки суд нема неправилности

Поднесени биле десет иницијативи за девет месеци од годинава, од незадоволни странки во постапките на Основен суд Велес, но сите се отфрлени

Ослободителна пресуда за убиството во Ореше

Ѓоре Петровски како нарачетел и браќата Ордан и Љупчо Ѓоргиевски како извршители се ослободени од обвинението дека стојат зад убиството на Лазо Милошески

Обвинетата Николова полицијата ја упаси и ја однесе во притвор

Судијата Адеми побара притвор оти Десанка Николова долго време не доаѓаше на судење

Во велешко бракови се помалку, разводи се повеќе

Лани во Велес имало склопени 327 бракови а 40 разводи. Критични се од 5-та до 9-та година во бракот, кога има најмногу разводи.Каква е состојбата во соседните општини во Градско,Лозово,Чашка

ДИК - градоначалници на Градско и Чашка се од СДСМ

Горан Стојановски и Роберт Бешовски се нови градоначалници во соседните општини

Адвокатот Душко Петров, претседавач на Советот на Општина Велес

Советот ја одржи првата - конститутивна седница

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205

АНКЕТА »

Дали ВАР технологијата воведена на ова СП во фудбал, придонесе тоа да биде поправедно?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »