А место за паркирање?

Најавениот нов сообраќан режим ќе оневозможи диво паркирање на улица Благој Ѓорев

Фонометарот стаса, паднаа првите пријави за гласна музика

Надлежните измериле силна музика во ресторан Булетус, дискотека Ноктурно и базен Снупи

Крстосницата кај Панини најопасна

Колку велешките крстосници се опасни по учесниците во сообраќајот со постојниот сообраќаен режим на Благој Ѓорев? Дали со новиот тие ќе се намалат?

Нов сообраќаен режим на улица Благој Ѓорев

Се предвидува враќање на двонасочниот сообраќај до свиокот кон Болница, поставување на нови семафори, кружени текови,укинување на постојниот семафор или комплетно нов сообраќај по најфреквентните улици

Мостот пресечен, виновници нема

Мостот на Црна река демонтиран, железото искористено а никој не одговара оти го пресекол

Грижа за ромите во нивната декада

Општина Велес ги уреди улиците каде во градот живеат роми

Сопрена одлуката за пренесување на Хотелот во Горно Врановци на општина Чашка!!!

Ова е решение на Државниот инспекторат за локална самоуправа, со што се запира најавената продажба за в понеделник.Од Чашка најавуваат дека нема да го почитуваат решението на инспекторатот, лицитација ќе има

Љубовна приказна без крај

За срната Петранка и срндакот Никола од шумите на Јакупица

Хрватите и Словенците се скараа за крањскиот колбас

Словенија тврди дека крањскиот колбас е измислен кај нив во 19-тиот век. Хрватска не се согласува. Во тоа време Словенија и Хрватска биле дел од Австро-унгарската империја.

За 21-иот роденден

Т А Т К О В И Н А Т А од Михаил Ренџов

Спасувачите во вода летово успешено интервенирале во 22 случаи

Здружението за безбедност на вода и планина Македонски спасител од Велес ова лето работеше на два локалитети, професионално на базен Снупи и волонтерски на езеро Младост

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали ВАР технологијата воведена на ова СП во фудбал, придонесе тоа да биде поправедно?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »