Како до замена на дограмата во зградите во Велес?

Проект на УСАИД и Хабитат Македонија за подобрување на енергетската ефикасност но и обнова на фасадите на станбените згради

Велешките советници ја добија правната битка со општината

Кога пресудата ќе биде правосилна, на овие советници ќе треба да им се плати 140 илјади денари, плус камата за три години

Велес доби 14 ново- стари имиња на плоштади и улици

Кој како е именуван во вториот дел од преименувањето на седум улици и седум плоштади во Велес, од страна на Советот. Одлуките донесени едногласно

Жителите на населба Порцеланка бараат вода за пиење

Постојната што се дистрибуирала со цистерни била со мирис на железо и боја на р`ѓа

Тринаесет ѕвона ги будат велешани

Велешани на државен празник ги буди македонската химна ,,Денес над Македонија се раѓа,,, а за локалните велешката ,,Болен ми лежи,,. Ѕвоната ѕвонат четири пати на ден, освен во викенд.

Велешанец освои тројна добивка на Џамбо Бинго

Ангел Тодоровски доби Пежо 107, викенд за двајца во Маврово и 465 илјади денари

Титовото политичкото училиште во Кумровец, подарено на црквата

Вселувањето на Црквата во зградата на Политичкото училиште во Кумровец сега може да се каже дека е легнување во креветот на Сатаната

Бенетон повторно провоцира, со кампања Не мрази

Италијанскиот ланец за облека Бенетон се обидува да привлече внимание за својот опаднат бренд, со реклами на кои е прикажано како глобалните лидери се бакнуваат.

Победија ли велешани во битката против топилницата?

Со писмената поддршка која стигна од премиерот Никола Груевски, за велешани е симната дилемата дали топилницата ќе се рестартира на постојната локација.

Осветена е црквата Св. Петка

Осветена е обновената црква Св. Петка, која се наоѓа покрај манастирот Св. Димитрија

Не запираме, се додека топилница не оди под клуч

Министерот Адеми е за капитални инвестиции или за животна средина? Директорот на Метрудхем Димитороски да се извини, оти без аргументи рече дека малфорамциите на новороденчињата не се поврзани со работата на топилницата

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »