Започна монтажата на видео опремата за надзор во училиштата и парковите

Дали обезбедувањето и натаму ќе остане во училиштата, одлука ќе донесат училишните одбори

Главинов, жесток пропагатор на социјалистичките идеи

Животот и делото на столарот кој како прв социјалист и водач на работничкото движење во земјава и поборник за балканска федерација се вброи во многуте светли ликови од македонската историја

Зоран и Mаја Љуткови добија втора ќерка

Ќерката доби име Сирма

Како велешани се освежуваа пред да стаса фрижидерот

Рупите од Гроот биле природни фрижидери или пак тремовите од домовите

Камењата за кајак патеката во Вардар го менуваат текот на реката

Градоначалникот уверува се работи по проект

Недела на хуманост на Македонска пошта за настраданите од поплавите во тетовско

Граѓаните хуманитарната помош во храна, облека, средства за лична хигиена и дезинфекција можат да ја предадат во трие пошти во Велес и во Градско,Чашка, Лозово, Иванковци, Извор, Богомила, Јаболчиште

Пешачките премини ќе се префарбуваат

Поради лошата изведба фирмата изведувач ставена на ,,црна листа,,

Вода се дели на 40 во сенка

Младите од Црвениот крст ја гасат жедта на велешани

Се бара велосипедска патека и низ Велес

Велосипедите од мигрантите кои звршија во Велес, ја зголемија фрекфенцијата на велосипедисти рекреативци кои бараат патека низ градот поради лична безбедност

Ѓоргиев -Освоени Гран Парадизо и Мармолада (фото)

Освојувањето на Мон Блан прекинато, поради смрт на планинари

Шест часа борба со огнената стихија, изгоре 50 ха зимзелена шума

Од огнот се спасуваа селата Чолошево и Дурутовец

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »