Во велешко в недела за претседателските избори запишани има 57.072 гласачи

Колкумина се на листите за гласање на ОИК во Велес, Градско, Лозово и Чашка

Здравковски ВМРО-ДПМНЕ - Силјановска е жена која се залага за правда и реформи

ВМРО-ДПМНЕ како партија нуди кандидат, кој е истакнат борец и критичар на сите негативни случувања во земјава во изминатите дваесетина години

Арсовски од СДСМ - гласајте за безбедна, економски напредна држава

Вашата поддршка е неопходна, промените мора да се заокружат со овие претседателски избори

Превезуваат патници а автобусите неисправни

Вчера во акциска контрола на полицијата, три автобуси во Велес биле неисравни. Парични казни и за возачите и за правното лице

Почина д-р Милчо Трајков

Остави длабока трага во животите на многу наши сограѓани и пошироко, кога помогнал како доктор интернист и хуманист

Војската со хуманитарна помош за социјално загрозените семејства

Со доброволни прилози купена е храна, хигиенски средства, облека и училиштен прибор

Сабота гласаат болните и дома притворените

Гласаат 144 болни во Велес, Градско, Лозово и Чашка

На шест избирачки места во велешко, на овие претседателски избори нема да се гласа

Две се во Општина Велес и четири во Општина Чашка

Во јуни и јули на Криволак ќе се одржи најголемата воена вежба досега на тлото на Македонија со 2,5 илјади НАТО војници од шест земји

Ќе учествуваат армиите на Македонија, САД, Литванија, Бугарија, Црна Гора, Албанија

Велешани реагираат на бучавата која ја создаваат мотористите

Министерот Спасовски - мора да се спречи неодговорното возење

Одбележан денот на Командата за обука и доктрина при АРМ - 15 април (фото)

Како идна членка на НАТО сојузот нашата единица го следи трендот на модернизација и стандардизација на опремата -кажа командантот Петровски

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »