Кој кога слави Нова година

Кинеска Нова година, Индија има различни новогодишни прослави на повеќе датуми, Еврејска Нова година, Исламска Нова година...

Војниците од велешката касарна со подароци за децата од ПОУ Маца Овчарова

Војниците одвоиле од нивните примања, собрале средства купиле играчки и со нив искрено ги израдуваа учениците со посебни потреби

Откако видоа како мизерно живеат мајка и син Јованови, државата и институциите тргнаа да им помогнат

Долга е листа на тие што денес дојдоа и донираа на мајката Анѓелина и синот Јован

И во Општина Лозово се фрлаше крстот за Водици

Кој беше најумешен во Лозово, Сарамзалино, Дорфулија и Каратманово

Кој го фати крстот за Водици во Чашка и Градско за Водици 2020 (фото)

Водици во Извор, Богомила, Теово, Согле

Дејан Петрушев по втор пат за две години го фати крстот на Водици (фото и видео)

Годинава во Вардар скокнаа 72 лица, меѓу нив и две девојки, Ели Апостолова и Марија Давчевска

Велешките локални институции, со в.д. директори

Во Велес нема доволно квалитетни кадри- тврди градоначалникот Коцевски

Владиката Агатангел - Божик нека ни дарува мир и благослов

Божикно послание на Владиката Агатенгел - Нека го крепи Бог нашиот дом, постојано нека биде присутен Божјиот мир во нашите семејства

По четврти пат Бадникова поворка на децата по улиците на Велес (фото)

Пеејќи ја песната ,,Вечниот Бог,, децата го најавија рождеството Христово

Бадников - Божикен оброк за гладните од Велес

Со храна од гостилница ,,Боеми,, и донација од ТА Мартин турс и Пан такси, оброк за социјални загрозените случаи

Украл пари од месарница, бегал низ Дворови, скокнал во Вардар, па барал помош да не се удави

Лицето А.К. (45 год) украло пари од месарница во центарот на Велес

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »