Пендаровски на средби и разговори со велешани

Со велешани зборувам за влезот во НАТО и придобивките од тоа

За Чист понеделник, на Мегдан

Додека не има, ќе го има и овој ден велат мегданчани

Орце Вецов и Дејан Петрушев со помош за Милош, јунакот на нашето време (фото)

Секоја година кога скокавме си велевме, ако го фатиме крстот, ќе помагаме каде треба

Заклетва даде 37-та генерација војници доброволци (фото)

Од вкупно 86 војници во февруарската класа на АРМ, припаднички на женскиот пол се само шест

Зошто е поставена железната ограда кај Гимназија

Физичко обезбедување за учениците кои тука минуваат и чекаат превоз за дома

Жаклина Димовска ме сослушуваат по пет часови на судење како да сум јас обвинета за смртта на Тамара

На две рочишта таа сведочела по пет часови а судењето продолжува со следно рочиште каде таа уште е во својство на сведок

Планинарите ја одбележаа 75 годишнината од Февруарскиот поход (фото)

Учествуваа 40-тина планинари кои пешачеа 20 км

Пролетно чистење на комуналците на Велес (фото)

Потокот е чистен два пати за десет дена оти жителите за тоа време повторно го наполниле со смет

Анѓушев кон матурантите добијте знаење, дипломата е парче хартија

Бизнисменот Анѓушев со мотивациски говор пред гимназијалците

Екс градоначалникот на Лозово ја претворил администрацијата во семејно претпријатие

Државната комисија за спречување на корупција отвори случај за екс градоначалникот на Лозово, кој во локалната власт ги вработил внукот, внуката, братучедот а во ЈВП Лисиче синот

Дервенци понеделнички ударнички (фото)

Се перат улиците низ градот, се чисти патeката кај езеро и се подига нова зелена површина кај Сивиот дом

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »