И официјално ДИК Коцевски градоначалник на Велес

Петок напладне примопредавање на функцијата градоначалник. Совет на Општина Велес СДСМ 12, ВМРО ДПМНЕ 11,кои се новите членови?

Цветни аранжмани изработени од децата од СОС селото, во ФАБУ (фото)

Креацијата е со помош на Јагода Пачемска а средствата од продажбата се наменети за СОС Детското село

Лозово со градоначалник од СДСМ, Чашка и Градско втор круг

Во Чашка и Градско победи листата на советници предводена од коалицијата на СДСМ, во Лозово на ВМРО-ДПМНЕ

ДИК - Коцевски победник во првиот круг

Листата на советници победи коалицијата на СДСМ

Коцевски прогласи победа во Велес (фото)

Според СДСМ нивната листа за советници во водство

Мароканци на велосипед низ Европа

Четири челното семејство мина и низ Велес

Чадиев - направете разлика како се живееше во времето на СДСМ а како се живее во времето на ВМРО-ДПМНЕ

Ние работиме, а ветувањата ги реализираме. Секоја година даваме отчет за сработеното - вели Чадиев

Апасиев - во зградата на стариот театар, МКЦ за младите

Рацин заслужува Мавзолеј, ќе се залагаат од Левица

Поставена е нова спомен плоча за партизанот Мицко Козар на Долна Бабина Рупа (фото)

Мицо Козар бил командант на партизанскиот одред во 1942-ра „Димитар Влахов, револуционер учесник во нападот на затворот, полициската станица и поштата на 11 октомври 1941 година во Прилеп

Ново возило за противпожарната единица во Велес

Возилото е донација од Кралството Јапонија, вредно 60 илјади евра

Коцевски - да бидеме достојни продолжувачи на идеалите на паднатите жртви за слобода на Македонија

Благодарност за жртвите што ги дадоа околу дваесет и четири илјади припадници на вооружените сили за да ја ослободат Македонија. Ќе ги вратиме останките на Брашанов во Велес – порача Коцевски

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »