Полицискиот час од утре, среда се укинува, од четврток работат терасите на угостителските објекти

Остануваат мерките на задолжително носење заштитна маска и држење на задолжително растојание

Нова група македонски државјани, повратници сместена во хотел Монтенегро

Во државен карантин се наоѓаат 79 македонски државјани, меѓу нив има и велешани. Во изолација се 94 лица од велешко

Офицерската фамилија Миклош, од Велес

Јаким, Ненад и Бојан својата работна обврска и дел од животот го посветија на армијата

Полициски час во продолжениот празничен викенд од недела од 11 ч до вторник до 5 ч

Донесена е одлука за зголемена рестрикција на движењето на граѓаните за време на претстојниот празничен викенд

Не е дозволено фотографирање за табло, препорачало Министерството за образование

Ако се создадат услови,матураните и полуматурантите, фотографирањето може да се случи и во јули и август

Вардарски плански регион со нов, в.д. раководител Игор Андреев

Одлуката за разрешување на досегашниот раковдител и поставување нов, ја донел Советот за развој на ВПР кој го сочинуваат градоначалниците од деветте општини во Повардарјето

Велешанец припадник на ЕБР е позитивен на ковид-19

Од единицата која престојувала во Охрид, три лица биле позитивни на ковид-19

Алпинисти со пајсер и чекан ги кршат карпите од Цуцка и го санираат одронот (фото)

Во височина на карпите друштво им прават змиите

Ален Калач ја доби годишната награда на Народна банка на Македонија, за млад истражувач

Калач кој е магистер по економија е родум од Црквино. Неговиот труд е „Унапредување на процесот на кредитна анализа кај банките преку употреба на методи од машинско учење“

Вонредната состојба продолжена за 15 дена

Мерките кои се на сила продолжуваат да важат во наредниот период на вонредната состојба, предизвикана од ковид-19

Базенот поставен на кровот од ресторанот Интернационал ја загрозува безбедноста на посетителите, вели градоначалникот Коцевски

Инвеститорот „Бинго груп“ до Општина Велес немал доставено барање за одобрение за градба

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »