Планот за крводарување во Велешко лани натфрлен за 209,6 отсто

Велешани уште еднаш покажаа дека се големи хуманисти

Во касарната во Велес свечена заклетва на војниците на доброволно служење во АРМ

Нова генерација војници кои доброволно служат во АРМ, дадоа свечена заклетва во велешката касарна

Апел за помош, за девојчето што падна од кровот на зградата убиец

Надица Трајкова, која падна од кровот на зград во Велес за враќање на видот и се потребни пари. Помогнете.

Железничките премини опасност за граѓаните

Необезбедени железнички премини, рампи кои не се спуштаат во ударните термини се проблемите во одвивањето на сообраќајот но и по безбедноста на граѓаните во велешко.

Aвтобуска линија до гробиштата во Раштани

Наскоро ќе профункционира автобуската линија до гробиштата во Раштани

Затвор за велешанец бидејќи пуштил во јавност снимка на секс со малолетничка

Обвинетиот е прогласен за виновен бидејќи го пуштил во јавноста видео клипот кој го снимил во 2006-тата година со тогаш 17 годишната Н.Н. од Велес.

Светилките останаа на елките

Годинава велешани беа многу дисциплинирани и совесни, на сите новогодишни елки и светилките останаа сочувани. Догодина можно е да има дочек на Новата година во Младински парк.

Би-Би-Си ја укина радио програмата на македонски јазик поради штедење

Би-Би-Си ја укина радио програмата на македонски јазик, што се емитуваше од Лондон во изминатите 15 години.

Барањата за откуп на земјиштето ќе се поднесуваат до 21 часот и без целосна документација

До четврток со работно време до 21 часот и без комплетна докуметнација ќе се поднесуваат барањата

Велес се збратими со турска Каршијака

Одлука произлезе од доставената Иницијатива од иселеници кои живеат и работат во Општина Каршијака-Измир, Република Турција.

Маалска без славина

Прилог за нашите, велешки ситни души

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »