Распределени средствата на Црвениот крст од Неделата на солидарноста

Ја добија семејства во рурални средини и старица од Велес

Фрлаат отров во дворот на училиште, за да усмртат домашни миленици

Доведени во опасност животите на децата

Американските спасувачи на дело покажаа како работат на велешко езеро

екипа од американски спасувачи, кои работат по плажите на Калифорнија обучува за спасување по отворени води. Меѓу посетителтие и двајца кандидати од Грција еден од Албанија

И погребот со песна и оро, по аманет од починатиот

Велешани помнат повеќе случаи кога на погребот, во тага, се пеело, се свирело и се играло, таква била желбата на покојникот

Велешани им одадоа почит на Задушница на починатите

На Градаските гробишта бројни велешани ги посетија гробовите на нивните блиски

Велес нема море ама доби палми (фото)

47 влакнести палми се засадија во Велес

Велешани за Задушница купуваа грнчарија

Стариот велешки занает грнчарството заживува еден ден во годината, на Задушница кога се бараат грнчарските производи

Серија на масовни труења на бездомни животни во Велес

За неколку дена два сериозни инциденти, од Здружението за заштита на животните прашуваат зошто полицијата не излегува на терен. (фотографиите можат да предизвикаат вознемирување)

На сладолед кај Упе

Аледини ја продолжува децениската семејна традиција

Мажите во Македонија на 35,8 години се одвојуваат од родителите

Жените на 27.4 или просекот на младите во Македонија кои го напуштаат семејниот дом е 31.4 години

Лани девет малолетнички од велешко станале мајки

Да се биде родител е тешко, а уште е потешко е да се биде родител пред завршена 14 односно 18 годишна возраст, велат психолозите

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »