Коцевски - да бидеме достојни продолжувачи на идеалите на паднатите жртви за слобода на Македонија

Благодарност за жртвите што ги дадоа околу дваесет и четири илјади припадници на вооружените сили за да ја ослободат Македонија. Ќе ги вратиме останките на Брашанов во Велес – порача Коцевски

Стојанова Богоевска - Хотелот во Врановци е незаконски оттуѓен

Не може Чадиев незаконски да поклонува имот на општината и во исто време да бара нов мандат- порача Богоевска

Голем интерес за олдтајмерите во Велес (фото)

Педесетина автомобили, од различни марки, годишта, мамка за велешани

Можат и Италијанците да ви позавидат, на пастрмалијата

Интервју со Здравко Чолиќ

Коцевски на Велес му е потребен дом за стари лица

Ќе се грижиме и за лицата кои се изложени на семејно насилство, на децата од улица, на бездомниците и на другите категории на граѓани

Невработени лица ќе бидат ангажирани да даваат социјални услуги за граѓаните

Проектот ќе се реализира и во Велес, во две основни училишта, каде стручни невработени лица ќе им помагаат на децата со попреченост

Протестен марш против убивањето на бездомните животни и фрлање отров по јавните површини (фото)

Забранетиот отров ,,Ланате,, се фрла по дворовите на училишта, градинки, спортски и детски игралишта и се доведува во опасност животот на децата

Матеј Петрески е првото бебе крстено во новата црква

Матеј е прв заведен во црковната книга, а истовремено била крстена и Анастасија Јовановска

Шакали и мечки го сардисаа село Еловец

Мечките го изедоа бостанот, шакалите влеаја страв .

Кандидати за градоначалник и советници во општините Градско, Лозово и Чашка

Вкупно има 9 кандидати за градоначалник и 11 листи, во трите соседни општини

Како велешанката Муриса ја запроси дечкото Емир (видео)

Венчалниот прстен во киндер јајце. Наместо наградно патување за Краков, брачна понуда

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »