Велосипедот средство за рекреација за велешани, но не и превозно

21 март ден на екологијата одбележан со трка Тур д Велес. 15 години се бара ама велосипедска патека нема во Велес

Велешките деца знаат дека имаат права, ама не знаат кои права ги имаат

Анкета меѓу средношколците за Законот за правда за деца. Во 2015-та деца сторители на убиство, силување, тешки кражби

Хуманост на дело, секој трет крводарител во велешко е невработен, ученик или студент

Даруваат крв а немаат материјална добивка, хуманост без граници. 17 март ден на крводарителството

Од Идризово нe се носат затвореници, судот го плаќа цехот

Рекордер е Ајрула Асанов кој досега 14 пати требаше да биде донесен. Мехмедовиќ кој е обвинет за сообраќајка со смртни последици во Превалец, пет пати досега не е донесен во Основен суд Велес

Ало пожарна Велес, не Скопје

Телефонските повици наместо во Велес, се пренасочувале кон Скопје

Јапонска донација за противпожарно возило за Велес

Опрема има, пожарникари нема. наместо 40 ги има 19

Жителите на Бузалково бараат водовод а од Сливник пат

Градоначалникот Чадиев вели проблемите наскоро ќе бидат решени

Франција не стравува дека велешките информатичари ќе фабрикуваат лажни вести во тамошна изборна кампања

Имаат ли младите од Македонија Европска иднина? Тимоние: Треба да направиме се за овие два поими, слободата на движење и безбедноста да не се cпротивставуваат

Свечена заклетва на 31 генерација војници на АРМ (фото)

Во велешката касарна заклетва дадоа 56 доброволци но и 18 кандидати за офицери

8,5 тони храна за дивечот зимава фрлија од ЛД Руен

Прехранувањето е на ситниот и крупен дивеч како и на птиците на езеро Младост

Планинарскиот дом ,,Дервен,, на планината Бабуна

„Дервен“ претставува еден од малкуте планинарски домови на Балканот кои имаат оригинална, кружна градба од камен и бетон која и покрај претрпениот пожар опстојува како туристичка атракција

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »