Интервју со Драган Плечко, алтернативец кој лекува

Тој е најпознатиот алтернативец на просторите на поранешната Југославија. Илзекувал многу луѓе од рак, но и сам потврдува дека имал и промашувања. ,,Се е карма, судбина. Некому му е дадено, а некому не,,

Во селото Ораовец по долги години се слушна детски плач

Дарувано од природата, заборавено од човекот, селото Ораовец, место создадено за одмор

Откупот на зелени смокви го полни домашниот буџет

Откупот привршува, но некои велешки семејства добро минаа финансиски

Повикал проститутка, му дошла сопругата

Веста е од Софија, вистините, на повикот за ,,масажа,, на хотелската врата се појавила жена му. Сличен слуќај имало и во Нигерија, ама таму се појавила ќерката

Американските спасувачи на вода ги учеа велешките на езерото Младост

Три дена ти ги учеа на новите вештини и техники при спасување на давеници.

Германија е најпопуларна држава во светот во анкета на Би-Би-Си

Зошто Германија е на врвот, кој е на дното, кои се критериумите

Во велешко легализирани 800 од 7.800 дивоградби

Локалната власт најавува екипирање за засилена работа на легализацијата

Судскиот процес Димитриовски против Смилев заврши со повлекување на тужбата

Станувало збор за недоразбирање

Во првите три месеци годинава Велес во минус 26 сограѓани

Како крајот, така и почетокот на годинава во Велес има морталитет, се родиле помалку бебиња отколку што починале лица

Пинг понг маса од рекреативците за пожарникарите

Симовски и Поцевска се победници на првиот велешки пинг понг реакреативен турнир

Со спасување на повредени одбележан Денот на пожарникарството

Велешани видоа спасување станари од запален стан во зграда, спасување на моторциклист при сообраќајна незгода и спасување повреден од автомобил при сообраќајна несреќа

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »