Водата која ги поплави домовите на улица Даме Груев ја снема

Станарите убедени дека причината е дефект на водоводна мрежа на улица Кирил Пејчиновиќ кој бил санирана, по што и водите кои ги поплавија дел од собите се повлекле

Во Македонија подолг живот имаат луѓето кои живеат во село, отколку во град

Во пет региони има појава на негативен природен прираст, и тоа во: Вардарскиот, Источниот, Југозападниот, Југоисточниот и Пелагонискиот. Или таму има повеќе починати отколку живородени

Заклетва даде 35-тата генерација војници доброволци (фото)

Во велешката касарна наредните три месеци ќе се обучуваат 68 доброволци од кои 15 се девојки

Дивоградба никна пред Планинарскиот дом ,,Бреза,,

За потребите на сопственикот на објектот дури и патот бил поправен

Лани 32 деца од велешко дошле во судир со Законот

Повеќето се прекршоци во сообраќајот, помалку се кривични дела

Семејството Давчевски сместено во просториите на пензионерите во Хотел Вила Зора

Социјална инспекција испитува во Центарот во Велес дали имало евентуален пропуст во случајот со семејството на трите починати деца

Децата погребани, дилемите останаа, има ли виновник

Обвинителството ќе истражува има ли некој одговорен за смртта на трите дечиња Драгана четири, Петар две и Теона една година

22 јуни, петок е Ден на жалост во Општина Велес

Советот со парична помош за семејството Давчевски, Центарот за социјални грижи ќе им плаќа стан

Избрани директори во Детската градинка и ОУ Св. Кирил и Методиј

По распишаните конкурси избрани се Бранислава Нацева и Живко Пренџов

Со железница, во среда, велешките средношколци на кафе во Скопје

Најчеста дестинација е Сити мол, цел е прошетка и забава

Здружението на пензионери со финансиска помош за Усеинови

И ноќниот клуб Хевн помогна во опремување на домот на ова велешко семејство

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »