Репариран паркот пред зградата на ХИВ (фото)

Обновени се десет клупи, поставени нови клацкалки, бојадисани се елементите за забава на децата

Ако не размислуваме различно, светот би бил едноставен

Иницијаторите за реформи на ВМРО-ДПМНЕ на трибина во Велес

Кој го совлада Јуртиев во неговото дивеење против соседите Темелкови

Се уште има луѓе кои и по цена на сопствениот живот помагаат во туѓи несреќи. Таков е и велешанецот Димче Зафировски

Номинирајте за општинските награди 9-ти ноември за 2017-та

Започна процедурата за доставување на предлози за наградите 9-ти Ноември

Врнежлива есен предвидуваат метеоролозите за годинава

Какво време не очекува во наредените три месеци, според accuweather.com. УХМР најавува просечно топла есен

Актерот Жарко Спасовски се ожени (фото)

Тој минатиот викенд стапи во брак со Камелија Спасовска

Алејата на Великаните заборавена

Паркот на пријателството изграден иако таму беа најдени човечки коски кои никој не ги истражи. СДСМ прашува каде се бистите на народните херои од НОБ, локалната власт одговара Алејата ќе се гради ама по изборите

Каков црковен живот се одвива во црквата Св. Кирил и Методиј (фото)

Веќе договорени 29 венчавки и 30 крштевки. Камбаните отсега ќе чукаат по два пати на ден за утрена и вечерна молитва во 7,30 и 16ч.

Пет минути порој, донесоа кубици земја по улиците низ Велес (фото)

Досега собрани 20 трактори со земја а се очекува да бидат собрани 40 м3

И во Велес референдум за или против населба за бегалците, на 15 октомври

Предлогот на Александар Колев го поддржаа 12 советника од коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ, коалицијата на СДСМ воздржана

Зошто Анѓушев не ги прими ордените на МПЦ

Вицепремиерот Анѓушев и премиерот Заев беа во Велес ама не дојдоа на осветувањето на црквата

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »