Одговори на прашањата од советниците

Легнати полицајци во Речани и Превалец, урбана опрема во дворот на ОУ Џинот, осветлување на ул. Хаџи Косте во Речани, градскиот превоз наместо до 21 да вози до 22ч.

Болницата бегство од ,,Сивиот дом,,

Сивилото од затворот го менуваа, за кратко со белилото од Болница. Штитеници малолетници се одлучуваа да посегнат по животот за да го напуштат затворот во Горно Оризари

Велешките спасители на вода, присутни на плажите ама летово без работа

На езеро немале интервенции, на базен единаесет, повеќето гости помалку велешани

Со ,,фиќо,, преку Железен мост

Надежда Алексовска, прва сосетка на Железен мост ја открива вистината, колку автомобили минале преку него

Антиќ со два амура капиталци, заедно преку 50 кг

Уловени две парчиња на езеро Младост од 27 и 24 кг.

Како се полагало во Велес за шофер во 50-тите години на минатиот век

Според сеќавањата на чичко Баге – Благој Панов

За 14 години Хрватска продала пет острови

Поради законските услови во Хрватска и лошите инфраструктурни услови, познати клиенти како Берни Еклстоун и принцезата Каролина од Монако се откажале од намерата да купат остров

Финансиска помош од Советот на општина Велес

50 илјади за семејство за лекување на детето и 30 илјади за спортските риболовци за СП во Бугарија

Ден без автомобили, европска кампања и во Велес

Се пропагира возење велосипед а во градот и надвор од него никако да се создаде велосипедска патека

Се бараат предлози за Општинските награди 9-ти Ноември и Гемиџии

И за наградата ,,Ѓорги Шоптрајанов,, за најстудент. Рок за поднесување предлози до 14 октомври

Илјадници плочи на дваесетина квадрати

Младен Најдовски Бади и неговото скапо хоби. Од класика, преку блуз, џез, до македонски фолк и шлагер

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »