Пановски нај мустаќ, Тодоровски мустаќ во обид

Заврши шестото издание на месецот на машко здравје Мовембер. Во истиот период во велешка болница немаше слободни термини на урологија да се провери здравствената состојба

Промовирана брошурата за Пампикот

Hасловот e Легендата на градот Велес

Oтворен детски забавен парк за деца со ограничена мобилност

Денес 3-ти декември е Меѓународен ден на лицата со попреченост

Засадени се 125 садници дрвја и 35 илјади темјанушки низ градот

Реконструирани се и зголемени јавните површини во градот

Љубоморно чувани од забот на времето и заборавот, повторно пред јавноста (фото)

Етно изложба со рачни ракотворби од жените пензионерки.Одбележани 61 години од постоењето на Здружението на пензионери на Велес и ,,Неделата за грижа за стари изнемоштени лица,,

Во општина Чашка изминатата година и се работело и се враќале долгови

Отчет на градоначалникот на Општина Чашка, Горан Стојановски. Претходно за три години на адвокат од Велес исплатени 100 илјади евра за правни услуги

Сто години од крајот на Првата светска војна низ приказната на свадбената фотографија

Германски фотограф кој бил на минување низ Велес ја овековечил свадбата на велешки младенци

Тодорова ОЈО за Велес, Мишева Јорданова за Кавадарци

Тие имаат мандат од четири години

Мелничани со илјада швајцарски франци помош за Кристијан Андреев

Собравме еден дел со кој се надеваме дека ќе му помогнеме да го надмине неговиот здравствен проблем -рече Еродван Етовски -Еки претседател на друштвото ,,Макмел,,

Грабулов паричната награда ја отстапи на малиот генијалец Христијан Арсов

Арсов доби признание за натпросечни знаења за неговата возраст

Врачени наградите за 9-ти Ноември денот на Општината за 2018-та

Денес по толку години, кога живееме во време на сомнителни вредности, жртвата на борците треба да бидат инспирација, морална вертикала - кажа Коцевски

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »