На маунтин бајк до Стамбол и назад (фото)

За 14 дена велешаните Коста Тахов и Дејан Митров минаа 1,5 илјади км.

Пешаците и рекреaтивците ќе можат безбедно да се движат низ Градски парк

Воведена забрана на моторни возила во одредени часови од денот

Здравковски- на собирот вчера се слушнаа лажни ветувања

ОК ВМРО-ДПМНЕ реагира и за случај објавен на социјалните мрежи, во кој наводно е вклучен и полицискиот началник на СВР Велес

Заев -доста е шлапање во калта, време е за ЕУ и НАТО, време е за живот

Подостаревме чекајќи датум за преговори кажа премиерот Заев на граѓанскиот собир во Велес „Излези ЗА европска Македонија,,

Велешани покажуваат интерес за чипирање на домашни миленици

Од први септември започна регистрирање и идентификација на домашни миленици, кучиња и мачиња која е задолжителна

Во Велес се одбележа 8-ми Септември Светскиoт ден на првата помош

Мотото е „НЕ ви е потребна лиценца за да спасите нечиј живот“

Европски фондови за европска Македонија

Од овие вложување подобар живот ќе имаат сите граѓани а пред се идните поколенија - кажа Весна Стојанова Богоевска

Михајловски тргна на велосипед од Велес за Брисел

Неговото возење при што треба за 18 дена да мине 2,1 илјади км го нарече за ,,За Европска Македонија,,

Отстранети дрвјата на столбовите од мостот Гемиџии

Дрвјата беа закачени две години, ги отстранија вработени од Дирекцијата за заштита и спасување и Македонија пат

Системот изминатите години создаде граѓаните да си заминуваат поради потценување

Што велешките бизнисмени побараа од Оливер Спасовски, заменик на претседателот на Владата и потпретседател на СДСМ

Кога има бура на море, во такви времиња е подобро да се биде на крузер отколку на чамец

ЕУ започна серија на дијалози со граѓаните на Република Македонија, која стартуваше од Велес.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »