Викенд во „Glamour“

07.12. - 10.12.2006

Јулијана Жабева Папазова

Две години истражување и подготовки и требаа на Јулијана Жабева Папазова да ја создаде првата е-книга во Македонија од областа на музиката.

Најголем должник на Дервен

Најголем должник на ЈКП Дервен од Велес е Градската Болница и доколку долгот не се подмири...

Цена на бракот

Советниците и градоначалникот на општина Велес се скараа за висината на наемнината за користење на салата за венчавање.

Графичка карта на Велес

Велес преку невладините организации 46664 и КЕЦ доби сувенири и разгледници.

Новогодишна атмосфера во Велес

Вообичаено прв дуќан кој во Велес добива новогодишен декор е продавницата на „Жито“ наменета за продажба на украси и подароци.

Љубов ли е ова или што?

Сликите сами за себе си кажуваат...

Презентација на коњак

Петок, 01.12.2006, кафе „Glamour“

Викенд во „In“

30.11. - 03.12.2006

Викенд во „Nocturno“

30.11. - 03.12.2006

Проект „Графичка мапа на Велес“

Петок, 01.12.2006, 20.00 часот

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »