Којнички средби

[b]Којнички средби[/b] 23-24 Декември 2005 година

DownTown стриптиз!

Нов Супермаркет во Велес

Велешки мрсни песни

Коледица вртулица Врти пичка на полица. Пали огин, греј се, Гледај пичка, смеј се.

Ај аирлија работа!

Како се чувствувате после стекнувањето на Македонија со статус Кандидат за во Европската Унија? Дали се чувствувате дека сте за во Европската Унија?

Продажба на ЕСМ

Не треба да се пишува, се е кажано!

Дочек на Нова година, а како???

Дочек на Нова година, а како???

Лична карта на Велешанец

На Повеќе можете да се уверите дека текстот се однесува за скоро секого во градов.

Матуранти

Која е главната разлика меѓу кинеските и американските матуранти? Најдете ги разликите меѓу сликите.

Ноќен Живот

Море им е гајле нив шо ќе прајме ние а????

Лустер за 2006 година!

Ова е предлог за нов дизајн на лустер, доколку „нашиве“ ја поскапат струјата а и не дај боже ја продадат ЕСМ. Прочитајте зошто овој лустер го нареков [b]„Лустер за 2006 година“ [/b]

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »