Спорт да дрога не

Сите знаеме дека е корисно да се спортува, затоа на повеќе одберете си спорт кој ви лежи :)

Барби остаре

Се си има рок на траење :))

Изградба на нова црква

Се удираат темелите на новата црква кај гимназија „Кочо Рацин“. За таа цел бутнати се повеќе објекти (Снупи, Царето...)

Погледневе ги сликите

Чекај, чекај не кликај одма на повеќе прво види што има на сликите па потоа кликни на повеќе.

Свечено предавање во употреба на сала и промоција

Во чест на 24-ти Мај, денот на сесловенките просветители Светите браќа Кирил и Методиј, Општина Велес Ве поканува на

Монстеровизија 2006

И деца гледаат полека малку.

Победници на Евросонг 2006

Хард рок халелуја

Премиерата на „Кодот на Да Винчи“ во Скопје

„Кодот на Да Винчи“ не ја воодушеви македонската публика.

Рекламен простор од 1.000.000 денари

Мислам дека имам читано за вакво нешто за некој студент некаде во светот... Немам појма. Ама добра идеја е во секој случај.

Отворен клуб „Финуста“

Во Велес е оформен клуб на љубители на филателија, нумизматика и старини.

Велосипедско првенство - Велес 2006

Сабота, 20.05.2006

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »