Измама „Благословени пари“

Полицијата е во потрага по жената која успеала да направи измама „Благословени пари“.

Храброст или лудост?

Седумгодишниот Бракстон Билбри од Аризона пливал од Алкатраз до Сан Франциско (1,4 милји) во понеделникот, 22 Мај за 47 минути.

Don’t you FYROM me, bitch!

Значи не можев а да не се изреволтирам од грчкиот цинизам и безобразлук со тоа наше вечно прикачено FYROM, се осеќам како куче на чија опашка лошите деца закачиле лименка со ортомче. Следното писмо треба да се проследи до сите господа во Европскиот парламент.

Независно црногорско вино

Етикета од Црногорско вино

GOLEO VI

GOLEO VI милиот лав е Официјалната маскота на 2006 FIFA World Cup.

Човечки залог

Една жена (германка) го оставила својот пријател како залог на една бензиска пумпа затоа што немала доволно готовина за да го плати бензинот.

Викито на Лугола

Ова Вики има една единствена цел. Собирање на информации и знаење од областа на слободниот софтвер, од корисници, пропагатори, администратори и сл.

Eurovision 2006

Како што претпоставувавме победија Финците.

Евровизија

Штотуку го гледав настапот на нашата претставничка на евровизија

Дали сте задоволни од горивото?

По иницијатива на Маце, ве прашувам: Дали сте задоволни од односот цена/квалитет на горивото кое се точи по бензинските пумпи и како мислите да се подобри?

Спорт да дрога не

Сите знаеме дека е корисно да се спортува, затоа на повеќе одберете си спорт кој ви лежи :)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »