НОВ БИЗНИС ВО ВЕЛЕС

Дали конечно ке се ослободиме од целиот пластичен отпад во градот?!

Денес доаѓа пролетта

Пролетта ќе почне денеска во 19.26 часот.

Среќен роденден Владо и Дневник!

Пред 15 години, на денешен ден беше формирана првата Влада на независна и суверена Република Македонија.

Венецијанци позираат голи

Повеќе од 1500 Венецијанци ја оставија својата облека, за да позираат за американскиот фотографер Спенсер Туник, формирајќи човечки мозаик во облик на националниот симбол - статуата на херојот Симон Боливар.

The FIlmmachine

Софтвер за видео конверзија...

Бал на младенци

Што мислите треба ли да се организира бал за младенци?

Мистериозна свадба

Од Associated Press стигнуваат гласини дека во вилата на Џорџ Клуни, во Северна Италија се спрема една тивка свадба. Кој би можел да прави свадба во италијанскиот град Лаглиу овој викенд?

Нов компјутерски вирус

Експертите за антивируси на британската компанија „Софос“ ги предупредија корисниците дека е забележана појава на нов „тројан“ кој ја злоупотребува веста за смртта на Слободан Милошевиќ.

Ојде и ЕСМ

Ја продадоа ЕСМ и сеа шо че праиме? Чорба, Македонче!

Карикатури

Brad Pitt

Викенд во Баба

Доста случувања викендов во Баба!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »