Натпревар за дигитална фотографија

Lexar Digital Photography Contest #3 Entries

Голема акција на Координативното тело за заштита на интелектуална сопственост во Велес

Најновите македонски филмови „Тајната книга“, „Големата вода“ како и светските наслови „ЗОО“, „Мр.Бин оди на одмор“ се дел од нелегални ДВД филмови кои...

Калиопи снимаше спот во куќата на Рацин

Калиопи изминатите денови во Велес го снимаше видео-спотот за нејзиниот нов сингл „Грев“ музичка тема од филмот „Елегии за тебе“ посветен на поетот Коста Солев Рацин.

Викенд во Црно-Бело

Лоши вести

Се бара виновникот...

Велес ќе загуби ако проработи топилницата

Најавите за продажбата на Топилницата за цинк и олово, која е во непосредна близина на Велес, и најавите за нејзино повторно активирање будат негативни емоции и страв кај жителите на градот.

Microsoft го пласираше Silverlight (замена за Flash)

Microsoft Silverlight е додаток (plugin) компатибилен со повеќе прелистувачи и повеќе платформи, наменет за следната генерација на богати интерактивни веб апликации. Во суштина Silverlight е новата конкуренција на Flash веб апликациите.

Огнена масичка

Фајр ин д хаус

Семејно насилство во Велес - жена малтретира маж

Вистинита е же?а малтретира маж, 15 години седи само во соба без тв, јаде на под, без греење, и уште други поединости, да дома таа си ги носи љубовниците...

Како е одбележан Денот на планетата Земја?

Во фабриката за рециклирање на пластика „Еко-ерас“ со пуштање на нова современа машина за обработка на пластичните шишиња беше одбележан Денот на планетата земја 22-ри април.

Кровот на Спомен Костурницата повторно прокиснува

Кровот на Спомен Костурницата повторно прокиснува и го доведува во опасност најголемиот мозаик во Македонија, дело на Петар Мазев.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »