Сајт за самолепливи сликички

Единствениот веб портал за колекционери на самолепливи сликички.

Мудрости

„За да направиме големи дела, мораме да живееме како никогаш да нема да умреме.“ „Надежта е слаб водич, иако може да биде добар сопатник.“ ...

Германец се обложил со својата девојка да трча гола на финалето на СП

Еден Германец се обложил со девојката дека неговата веб страница до финалето ќе ја посетат 5 милиони сурфери. Според облогот, девојката ќе мора да истрча гола на финалето.

ОВА Е ВЕЛЕС!!!

Не знам само дали гаражава се отвора на даљинско...

Фудбаломанија

Позитивни/негативни страни на фудбалот:

Најстарото училиште во Македонија

Жителите на Башино село се горди на зградата која се наоѓа во нивното село, бидејќи велат таа е најстарото училиште во Македонија.

Народни верувања во Велес

[b]Црн Камен раѓа надеж за пород[/b] Според обичаите, на дрвјата се врзуваат панделки, а во трите минувања под водопадот, водата треба да го намокри посетителот за да се исполни желбата

Познати диџеи во „In“

Mark Williams, Goran Kan, Tancevski во клубот „In“, 16 јуни (петок) 2006

За Рамина ниту денар од Државата

Парите од продажбата на светскиот Бизнис центар во Скопје наместо за свлечиштето Рамина Владата ќе ги потроши за свлечиштето во тетовско Јеловјане.

Денеска е светски ден на крводарителството

[b]Џемаиле подарила 33 литри крв[/b] Дарував крв за да спасам душа, а од пред две години, поради старост, повеќе не можам да бидам крводарител

Откријте ги можностите на вашиот Windows

Проверете кои се скриените опции во вашиот оперативен систем

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »