Нови улични светилки во Велес

Во Велес започна промена на уличните светилки, со кој градот ќе заштеди една сметка годишно, или инвестицијата ќе се врати за 2,5 години.

Нов мобилен телефон „Serenata“

Ремек дело на Bang & Olufsen и Samsung

Каде ќе студираат 600 студенти во Велес?

Бившо училиште иднина за 600 студенти

Маалските продавници го опустија велешкиот пазар

Велешкиот пазар никогаш попуст и празен како годинава

Награда за најдобар студент во Велес

Востановена награда за најдобар студент во Велес. Насловена по проф. д-р Ѓорги Шоптрајанов

Гореше Вршник

Во петокот попладнето гореше ридот Вршник.

Ќе ве натера да го испиете целото кафе

Населба за сиромашни лица во Велес

Во Велес ќе се гради населба за сиромашни лица. Ќе ја гради американската невладина организација Хабитат. Инвестиција вредна 1,5 милион $. Ќе се градат 53 домови во 11 објекти. Фотографиите се како Ќе изгледа населбата за три години.

Певаљка за вашата свадба

Ме интересира само дали знае да пее...

Бисер велешки

Велешките ракометари во странство

Велешките ракометни интернационалци Игор Тодоровски и (30 год) и Виктор Гигов во новата сезона ќе настапуваат во Грција.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »